Ravintovalmennus

Ravintovalmennuksessa tavoitteena on opetella arkeesi sopivia ruokailutottumuksia. Valmennuksessa pääpaino on tapojen opettelussa lähtötilanteen pohjalta.

Ravintovalmennus pohjautuu yleisiin ravitsemussuosituksiin sekä tapojen opetteluun. Tavoitteena on askel kerrallaan oppia toimintamalleja, jotka sopivat arkeesi loppuelämäsi ajan. Valmennuksessa ei siis tarjoilla valmiita ruokailumalleja tai kalorimääriä, vaan opettelemme sinulle sopivia tapoja, joilla saat itse rakennettua omaan arkeesi sopivia toimintamalleja.

Valmennus ei sisällä valmiita ruoka- tai ateriaohjeita tai kalorimääriä!

Valmennuksen sisältö on mahdollista suunnitella täysin sinun tarpeidesi mukaisesti, mutta tarjoamme myös muutamia valmiita valmennuskokonaisuuksia. Näiden sisällöt näet alta.

Ruokapäiväkirjan analysointi

Tämä palvelu ei ole varsinainen valmennus, vaan sisältää kertaluonteisen palautteen täyttämästäsi ruokapäiväkirjasta.

Palvelu sopii sinulle, jos haluat arvioida nykyisiä ravitsemustottumuksia ulkopuolisen avulla tai vielä pohdit, haluatko lähteä mukaan pidempään valmennukseen.

Palvelu sisältää ruokapäiväkirjan täyttämisen ohjeistuksen sekä kirjallisen palautteen päiväkirjasta sähköpostitse. Ei sisällä livetapaamisia.

Ravintovalmennus 10 vk

Sisältää alkukartoituksen sekä tapaamisen etäyhteydellä neljä kertaa. Tapaamisten välillä on erilaisia harjoituksia tavoitteiden mukaisten ravitsemustottumusten oppimiseksi. Valmennuksessa keskitytään alkukartoituksen perusteella yhdessä havaittuihin keskeisimpiin haasteisiin.

Valmennus rakentuu terveyttä edistävien ruokailutottumusten opettelemisen pohjalta.

Ravintovalmennus 1 kk

Mikäli kaipaat tukea ravitsemustottumuksiisi, mutta et halua sitoutua 10 vkon valmennukseen, voidaan valmennus toteuttaa tarpeidesi mukaisesti kuukausi kerrallaan.

Valmennukseen sisältyy alkukartoitus, ja eteneminen suunnitellaan yhdessä tarpeidesi ja tavoitteidesi pohjalta. Valmennus sisältää etätapaamisen valmentajan kanssa kaksi kertaa kuukaudessa. Tapaamisten välillä on erilaisia harjoituksia tavoitteiden mukaisten ravitsemustottumusten oppimiseksi.