Eini

Tarjoan niin liikunta-, ravitsemus- kuin elintapavalmennuksia erilaisiin elämänvaiheisiin. Päivisin työskentelen koulutushallinnon tehtävissä, ja valmennuksia teen iltaisin ja viikonloppuisin. 

Oma liikuntataustani on monipuolinen eli historiastani löytyy useita eri lajikokeiluja. Toiminnallinen harjoittelu vei kuitenkin mennessään muutama vuosi takaperin, ja tällä hetkellä se vie valtaosan viikoittaisesta liikkumisestani. Lisäksi tykkään metsässä ja ylipäätään luonnossa vaeltelusta.

Valmentajana haluan auttaa sinua voimaan paremmin ja jaksamaan arjessasi entistäkin paremmin. Palveluillani haluan tarjota sinulle kokonaisuudessaan parempaa elämänlaatua ja edistää terveyttä. Erityistä kohderyhmääni liikuntavalmennusten osalta ovat asiakkaat, jotka vasta tutustuvat aktiiviseen elämäntapaan ja haluavat opetella lisäämään liikkumista arkeensa.

Koulutus:

Terveystieteiden maisteri, Terveystiedon opettaja (Jyväskylän yliopisto)

Kauppatieteiden maisteri (Aalto-yliopisto)

Ravintovalmentajakoulutus (Trainer4You)

ACE-sertifioitu personal trainer (NHA)

Voimavalmentajakoulutus (Trainer4You)

Toiminnallisen harjoittelun personal trainer (Spartan Academy)

Kehonpaino-ohjaajan koulutus (Spartan Academy)

Ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys (Haaga-Helia AOKK)

Lisäksi opintoja mm. psykologiasta, liikuntapsykologiasta, aikuiskasvatuksesta, gerontologiasta, ravitsemustieteestä, urheiluravitsemuksesta ja terveysliikunnasta (Avoin yliopisto).